Tractor de sudare Gecko

Gecko de la PROMOTECH este un tractor pentru sudare pe sina.
Ideal pentru productia de remorci, rezervoare pentru camioane, rezervoare de ulei, rezervoare de stocare a apei etc.

SKU: WOZ-0466-10-20-00-0 Categorie:

Descriere

 

Gecko este un tractor pentru sudare pe sina, gandit si fabricat la standarde de calitate superioara. Gecko are multe setari si caracteristici tehnice ce ofera simplitate si siguranta in operare. Are un design economic datorita pieselor subtiri si carcasei protectoare, confectionata din aluminiu.

Siguranta sporita

Pentru siguranta sporita are comutator Pornit / Oprit si un ecran LED, la dimensiune optima, pe care se afiseaza viteza de sudare si eventuale erori din timpul lucrarii.

Rezistenta la temperaturi ridicate

Echipamentul se alimenteaza cu energie electrica de 115 – 230 V, are frecventa de 50-60 Hz, magneti polarizati pentru sudura in pozitii diferite, sistem de transmisie cu 4 roti reductoare si roti pentru deplasare imbracate in silicon rezistent la temperaturi ridicate.

Aparatul este format din piese ce permit sudura continua, liniara, in pozitie verticala (viteza 0–100 cm/min), si orizontala (viteza 0–110 cm/min), concava si convexa la raza minima 1000 mm. Cu acest echipament se pot executa si suduri cu doua pistoale si amorsarea simultana a doua arcuri electrice.

Gecko este un tractor pentru sudare, ideal in productia de remorci, rezervoare pentru camioane, rezervoare de ulei, rezervoare de stocare a apei, suduri la transformatoare, santiere navale si, in general orice aplicatie care implica cordoane de sudura lungi si continue sau sudare de colt.

*Modelul este valabil pe 230V si 115V

  Gecko
Tensiune ~ 115–230 V, 50–60 Hz
Putere  20 W                                       

Pozitii sudare –orizontal

(orizontal in cornisa)

                      –vertical

 

PA (cap la cap orizontal), PB (orizontal cu perete vertical), PC

(orizontal in cornisa)

PF (vertical ascendent) si PG (vertical descendent)

Raza minima de lucru pe suprafata convexa 1000 mm (3.5 ft)
Raza minima de lucru pe suprafata concava 1250 mm (4 ft)

Diametru pistolete

16 – 22 mm (0.63 – 0.87’’);

optional pana la 35 mm (1.38″)

Grosimea minima de material pe care o poate suda 4 mm (0.16’’)
Garda la sol 4 mm (0.16’’)
Forta de atractie a magnetului pe orizontala 150 N
Forta de atractie a magnetului pe verticala 100 N
Plaja de ajustare a sistemului de reglare in cruce 0–35 mm (0–1.38’’), sus – jos, stanga – dreapta
Viteza pe orizontala 0–110 cm/min; (0–43.3 in/min)
Viteza pe verticala 0–100 cm/min; (0–39.4 in/min)
Tip filtru Sac
Greutate 8 kg (18 lb 


Brand

PROMOTECH

PROMOTECH dateaza din octombrie 1987. In 1991 au introdus masini de foraj / frezare electromagnetice. Portofoliul de produse a fost imbogatit treptat, iar in scurt timp PROMOTECH a inceput sa obtina recunoasterea internaționala.

PROMOTECH se dezvolta in mod constant si aplica o tehnologie avansata echipamenteor sale, pentru a anticipa si satisface pe deplin nevoile si asteptarile clientilor. Mașinile s-au dovedit a fi extrem de fiabile utile pentru varietate de aplicatii practice.

In fiecare an, sunt lansate noi produse din ce in ce mai sofisticate. Masinile facute la comanda si liniile complete de sudura sunt proiectate si construite pentru nevoi specifice. Departamentul de cercetare si dezvoltare ramane implicat nu numai in aducerea de noi produse in viata, ci si in imbunatatirea continua a celor existente.

Documentatie

Download

Tractor de sudare Gecko