CPCut

CPCut este o masina de taiere a tevilor si a profilelor, proiectata pentru prelucrarea unei game largi de diametre si lungimi ale tevilor.
Ideala pentru utilizarea in constructii de rezervoare, conducte si centrale energetice.

Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP !

Descrierea produsului

CPCut este o masina de taiere a tevilor si a profilelor, proiectata pentru prelucrarea unei game largi de diametre si lungimi ale tevilor. Proiectarea modulara a masinii si executia variabila permite o gama larga de aplicatii pe baza de tevi, inclusiv taierea sau debitarea diferitelor deschideri pentru intersectii sau conexiuni cu mai multe tevi si profile, pregatirea sudurii si marcarea tevilor. Domeniul de aplicare este in constructii de rezervoare, conducte si centrale energetice.

Conducere prin servomotoare digitale

Atat longitudinal (axa X) cat si transversal (axa Y) miscarea este condusa de servomotoare digitale (Control Techniques England) echipate cu senzori incrementali de pozitionare. Miscarea de rotatie se transforma in miscare liniara printr-o curea dintata rezistenta la uzura, cutie de viteza si pinioane fara jocuri. Portalul este condus pe ambele parti cu cremaliere si pinioane elicoidale care elimina jocurile la schimbarea sensului.

Ghidajele liniare fara joc (axa Y) cu capacitate ridicata de incarcare si durata de viata mare fac ca masina sa reziste la solicitarile statice si dinamice la care este supusa. Toate cablurile si furtunele se misca cu portalul prin pozitionarea lor intr-un segment flexibil de conducta, care protejeaza cablurile de indoire excesiva si uzura.

CPCut
Aplicatii:Precizie inalta pentru taierea materialelor
Suprafata de taiere:Lungime: 1.2m
Grosime de taiere:Ø 100 – 1 500
Grosime maxima de taiere cu oxiacetilena a materialelormax 60 mm
Nr.maxim de statii de actionare2
Acuratetea taierii:Conform ISO 9013
Unitati motoare:Fara Service, controlate prin servo procesor
Viteza de pozitionare:30 m/min

Doriți detalii/informații/o cotație?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CPCut”