Pistolet sudare MIG/MAG Binzel ABIMIG GRIP A 355 LW

Pistoletul MIG/MAG – ABIMIG® GRIP A 355 LW, răcit cu aer, cu mânerul inovativ “GRIP” format din 2 piese combină ergonomia cu diverse module (de comandă și control).

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Descrierea produsului

Pistoletul MIG/MAG – ABIMIG® GRIP A 255 LW, răcit cu aer, cu mânerul inovativ “GRIP” format din 2 piese combină ergonomia cu diverse module (de comandă și control). “GRIP” introduce și articulaţia cu bilă în mâner, ceea ce garantează o manevrabilitate mărită în toate poziţiile.

Pistoletele ABIMIG® GRIP A utilizează noul Bikox® de greutate redusă – cu până la 50% mai ușor, care asigură balansul perfect dintre pistolet și sudarea fără efort în orice poziţie.

Duza de gaz cu izolaţie termică – mărește durata de viaţă a pistoletului. Portduza cu funcţii multiple (difuzor gaz, portduză gaz și portduză
curent dintr-o singură piesă) – reduce cerinţele stocurilor. Izolatorul – “extinde” ciclul de funcţionare a gâtului și reduce costurile de întreţinere.

Tubul de ghidare și piuliţa de conectare izolată faţă de conectorul central – permite reglarea exactă a parametrilor de sudare și asigură repetabilitatea rezultatelor

 

Date tehnice

EN 60 974-7

   ABIMIG GRIP A 355 LW
Răcire aer
Curent 350 A / 300 A CO2
320 A / 270 A Amestec M21(EN ISO 14175)
Durata activa 35% / 60%
Sârmă-Ø 1.0 – 1.6 mm

Informații

Tip operare pistolet

Tip de răcire pistolet

Doriți detalii/informații/o cotație?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pistolet sudare MIG/MAG Binzel ABIMIG GRIP A 355 LW”

Documente

Documente tehnice

Afișez toate cele 24 de rezultate