Powermax 30 XP

Powermax 30 XP este un sistem de taiere cu plasma de 30 Amperi
Utilizeaza aer sau nitrogen pentru a taia metale conductive electric
(otel slab aliat, otel inoxidabil sau aluminiu)

Descriere

Powermax 30 XP este un sistem de taiere cu plasma, de la Hypertherm, de 30 Amperi, extrem de portabil, pentru taiere manuala, fiind adecvat pentru o gama vasta de aplicatii. Utilizeaza aer sau nitrogen pentru a taia metale conductive electric, precum otel slab aliat, otel inoxidabil sau aluminiu.

Robust si fiabil 

Cu el puteti taia grosimi de pana la 12 mm si puteti perfora grosimi de pana la 6 mm. Circuitul Boost Conditioner™ compenseaza variatiile tensiunii de alimentare ceea ce ofera performante imbunatatite pe linii cu tensiune scazuta, generatoare de curent si tensiune fluctuanta.

Powermax 30 XP este usor de utilizat, avand un design 2-in-1. Se utilizeaza pentru taiere de mare putere pe metal gros si, de asemenea, impreuna cu consumabile FineCut® pentru taiere detaliata, pe metal subtire. Folositi duza FineCut si deflectorul pentru taiere pe circuite de intrare de 120 V. Cand exploatati sistemul la curentul de taiere maxim recomandat de 25 A, capacitatile de taiere sunt: 6 mm la 482 mm/min, 10 mm la 203 mm/min, 12 mm la 76 mm/min.

Design brevetat

Conectare la orice sursa de 120 sau 240 V cu tehnologia Auto-Voltage. Ce este important la acest echipament Powermax 30 XP este efectuarea mai rapida a lucrarilor, datorita unei cresteri cu 50 % a puterii de taiere, pentru viteze de taiere rapida. Design-ul este brevetat de consumabile care permit o calitate superioara a taierii. Consumabile cu o durata de utilizare dubla* si cu 70 % mai eficiente, in medie, pentru reducerea costurilor de taiere. 

Date tehnice

   Powermax 30 XP
Alimentare 120-240V, monofazic, 50/60 Hz;
Curent absorbit de la retea  la 3,8 kW 120–240 V, 1F, 25–18,8 A
Curent de taiere 15–30 A
Tensiune nominala de iesire 125 Vcc
Durata activa la 40 °C 35 %, 240 V 20 %, 120 V
Tensiune de mers in gol (OCV) 256 Vcc
Dimensiuni cu manere 356 mm adancime; 168 mm latime; 305 mm inaltime
Greutate sistem cu pistolet  cu cablu de 4,5 m 9.5kg
Alimentare cu gaz Aer sau azot curat, uscat, necontaminat cu ulei
Presiune recomandata/ debit recomandat de intrare a gazului 113,3 l/min la 5,5 bar
Lungime cablu de alimentare de intrare 3m
Tip sursa de alimentare Invertor – IGBT
Putere nominala motor 5,5 kW pentru o putere totala de iesire de 30 A
Certificari CE, C-Tick, CU/GOST, Ukr si sarbe — pentru utilizarea in Europa, Australia, Belarus, Kazahstan, Rusia, Serbia, Ucraina si in alte tari in care sistemele sunt acceptate
Garantie Sursa de alimentare: 3 ani Pistolet: 1 an

 

Brand

HYPERTHERM

Hypertherm reprezintă producatorul numarul 1 mondial în surse de tăiere cu plasmă. 

Timp de aproape 50 de ani, obiectivul Hypertherm a fost acela de a livra cele mai bune produse și soluții de tăiere din lume, care contribuie la formarea viziunii clienților noștri.

Intreaga echipă este inspirată de nevoile clienților, pentru a vă ajuta la formarea unui viitor pozitiv; al inovării, parteneriatului și comunității, care este plină de posibilități.

La Hypertherm găsiți echipamente de debitare cu plasmă, pistolete mecanizate și manuale și consumabile de tăiere (cum ar fi electrozi, capișon, duze, accesorii de tăiere cu plasmă).

Documentatie

Download

Powermax 30 XP