Masina frezare CNC MicroMill

MicroMill este o masina CNC proiectata pentru frezarea 3D  a metalelor usoare, a materialelor plastice si a lemnului prin intermediul frezelor de inalta calitate. Potrivita pentru prelucrarea pieselor plate, inclusiv piesele cu dimensiuni mai mari. Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP.

Descrierea produsului

Masina frezare CNC MicroMill

Masina de frezare CNC MicroMill este proiectata pentru frezarea 3D CNC a metalelor usoare, a materialelor plastice si a lemnului, prin intermediul frezelor de inalta calitate. Constructia mecanica face ca masinile sa fie potrivite pentru prelucrarea pieselor plate, inclusiv piesele cu dimensiuni mai mari.

Utilizand cadrul robust al MicroMill, sistemul de ghidare dubla si sistemul liniar de ghidare, masina isi demonstreaza proprietatile dinamice foarte bune in diverse lucrari de frezare. Materialul poate fi fixat pe masa cu cleme mecanice sau blocat intr-o pozitie convenabila pe un tampon MDF printr-un sistem de prindere pneumatica.

MicroMill
Suprafata de taiere:Lungime: 15000– 4500mm;

latime: 1500 – 2000mm;

inaltime: 150mm;

Statii de taiere1
Repetabilitate bidirectionala [mm/1 m]:0.03 mm
Forare si filetarepana la Ø 12 mm, M12
Viteza de pozitionarepana la 56m/min

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau
Coș de produse
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0