Masina debitare cu laser MicroStep-MSF Max

MSF-Max este o masina CNC de debitare cu laser de dimensiuni mari care a fost proiectata in mod special pentru taierea in santierele navale. Cabina mobila separa masina in doua zone a cate 20 m care permite taierea simultana intr-o zona si descararea si incarcarea in cealalta zona. Acest produs se poate cumpara prin programele de fonduri nerambursabile (Start-Up, Start-Up Nation etc.) si prin SEAP.

Descrierea produsului

Masina debitare cu laser  MicroStep-MSF Max

MSF Max este cea mai mare varianta de masina de taiere cu laser si a fost proiectata pentru debitarea de mare precizie, inclusiv pentru  tairea inclinata a componentelor navale de dimensiuni mari. Mașina oferă o versatilitate extinsă a producției printre care: taiere 2D, taiere inclinata de pana la 45°, gaurirea la Ø30mm, filetarea la M20, si marcare.

Cabina mobila permite utilizarea unui spatiu de lucru de pana la 50 de metri lungime si 6 metri latime. Datorita cabinei este posibila taierea intr-o anumita zona si incarcarea si descarcarea in afara zonei de debitare in acelasi timp , asigurand un timp minim de asteptare.

Parametri tehnici
Lungimea de lucruMax. 50000 mm
Latimea de lucruMax. 6000 mm
Numar max. de statii de lucru2
Grosimea max. a piesei taiate de laserin functie de sursa de laser
Grosimea max. a piesei taiate de plasmain functie de sursa de plasma
Taierea bevelDa (vezi accesorii)
Taierea tevilorLa cerere
Gaurire si filetarePana la Ø 30 mm
Viteza de pozitionareMax 140 m/min
Repetabilitate bidirectionala0.03 mm/m

Tabelul de mai sus arata parametrii standard. Daca aveti alte cerinte, va rugam sa ne contactati. Toate solutiile sunt facute dupa nevoile clientiilor.

Doriți detalii/informații/o cotație?

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masina debitare cu laser MicroStep-MSF Max”

Documente tehnice

Fisier