Pistolet sudare MIG/MAG cu extracție de noxe Abicor Binzel xFUME PRO 501

Pistoletul cu extracție a fumului xFUME® PRO oferă cea mai bună combinație între performanță și ergonomie, cu un design interior optimizat și o manevrabilitate ușoară, fiind ideal pentru aplicații industriale dificile

Descrierea produsului

Performanța întâlnește ergonomia în pistoletul cu extracție a fumului xFUME® PRO. Cea mai mare stabilitate, cea mai bună capacitate de extracție, un design interior complet optimizat al pistoletului de sudare, inclusiv pachetul de furtunuri și o greutate mai micaă cu geometrie optimizată și articulație sferică integrată și, prin urmare, o manevrare generală și mai bună, fac ca aceast pistolet sa fie ideal pentru utilizarea în aplicații industriale dificile. Butonul opțional scurt sau lung și pachetul de furtunuri perfect echilibrat la gâtul pistoletului aduc o ușurare suplimentară. Manșonul din piele protejează pachetul de furtunuri și îi permite să alunece cu ușurință chiar și peste margini.

Pistoletele cu extracție a noxelor xFUME® PRO de la ABICOR BINZEL fac parte dintr-un sistem cu vid ridicat, în care un debit scăzut trece la presiune negativă ridicată. În comparație cu un sistem cu vid scăzut, presiunea statică, precum și viteza aerului extras sunt mai mari. Noxele de sudură produse în proces sunt colectate și transportate prin furtunul de extracție în unitatea mobilă de extracție. Filtrul integrat asigură colectarea și reținerea particulelor de murdărie și returnarea aerului curat în mediu. La extracția de la sursă, la fel ca la pistoletele cu extracție xFUME® PRO, între 90% și 99% din particulele nocive sunt absorbite și filtrate – în funcție de poziția pistoletului. Cu toate acestea, cu extracția la sursă există adesea îngrijorarea că se extrage prea mult gaz de protecție. Pentru a putea regla viteza de extracție mai precis, mânerul pistoletelor cu extracție a fumului xFUME® PRO este echipat cu un glisier de aer, extern, ușor de acționat. Astfel, în combinație cu o unitate mobilă adecvată de extracție a noxelor, este garantată în permanență o acoperire suficientă cu gaz de protecție.

Date tehnice

Tip: xFUME® PRO 501
Răcire: lichid
Curent
CO2: 500 A
Amestec M21*: 450 A
D.A. (%): 100
Ø Sârmă (mm): 1.0 – 1.6
Debit m3/h
Duză extracție: 58.7
Conector: 81.3

* conform cu DIN EN ISO 14175

Informații

Tip de răcire pistolet

Lungime furtun pistolet sudare

Documente tehnice

Doriți să ne contactați în legătură cu acest produs?

Doriți informații suplimentare, o informare asupra stocului, un preț special?

Nu ezita să ne contactezi prin formular!

sau

Ai nevoie de aparate de sudură sau aparate de tăiere cu plasmă?

Compania Rebels oferă pentru închiriere echipamente de sudare MMA/TIG/MIG-MAG și aparate de debitare cu plasmă

Coș de produse0
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0