Sârma de sudura tubulara Diamondspark

Sârma de sudura tubulara Diamondspark este o sarma tubulara fabricata în tub numita „seamless”, diferita de cea înfășurată „seamed ”. Practic semifabricatul bandă se îndoaie succesiv, până la forma rotundă. Tubul se fabrică prin mai multe treceri, după care se sudează. Tubul gol realizat se umple apoi cu pulbere metalică. Sudarea clasică a tubului se face prin curenți de înaltă frecvență iar la sârma Diamondspark sudarea este cu laser.

Această sârmă tubulară este destinată proceselor cu durată activă ridicată în sudarea robotizată și automatizată. Prin modul ei de producție, conținutul de hidrogen difuzibil este scăzut, 2-3 ml/100g de metal sudat, arcul de sudare este stabil, aprinderea arcului de sudare este foarte bună, buna alimentare a sarmei in procesul de sudare.

Sârma este destinată aplicațiilor unde se sudează oțeluri cu rezistențe mecanice ridicate, aplicații unde se cere o productivitate ridicată.

Beneficiile sârmei fără înveliș Diamondspark

  • Cel mai mic conținut de hidrogen difuzabil (1-3 ml per 100 g material sudat depus);
  • Rezistență totală la umiditatea permeabilă;
  • Poziționare mai bună a electrodului datorită tubului închis;
  • Datorită învelișului superficial de cupru, arcul are o stabilitate excelentă împreună cu protecție mărită la coroziunea atmosferică;
  • Alimentarea cu sârmă este foarte bună și sigură, fără lubrefianți și fără riscul apariției de porozității;
  • Destinată sudării oțelurilor dure chiar și la temperaturi scăzute.

https://youtu.be/Shk4VGEfOtk

Coș de produse
Nu aveți produse în coș
Continuă cumpărăturile
0